top of page

LjungbyVanett MD1060

1 ton

En kompakt maskin som gör det möjligt att använda i trånga utrymmen i entreprenad och i trädsgårdsarbeten. Trots den låga arbetsvikt, MD1060 en mycket stabil maskin tack vara sin utvidggade underrede.

LjungbyVanett MD1650

1,6 ton

En maskin med kompakta mått som är pålitlig och funktionell. Den perfekt maskin till såväl entreprenad som trädgårdsarbete. Finns med fast respektive fällbart tak/skyddsbåge.

LjungbyVanett MD1810

1,8 ton

En kompakt maskin som klarar många dagliga grävbehov. Finns med såväl som utan hytt.

LjungbyVanett MD2290

2,2 ton

En smidig grävare som kombinerar kompakta mått med komfort. En fläkt som förbättrar motorkylning, vilket gör hytten svalare och tystare, för ökad förarkomfort.

LjungbyVanett MD2450

2,4 ton

En kompakt maskin som klarar många dagliga gräv behov. Utrustad med komfortabel hytt.

LjungbyVanett MD2850

2,8 ton

Denna modell har en rymlig hytt för dess storlek likaså en stark motor. En fläkt som förbättrar motorkylningen, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort. 

LjungbyVanett MD3500

3,5 ton

Denna modell har en rymlig hytt för dess storlek likaså en stark motor. En fläkt förbättrar motorkylning, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort. 

LjungbyVanett MD3950

3,9 ton

Denna modell har en rymlig hytt för dess storlek lika så en stark motor. En fläkt förbättrar motorkylning, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort.

LjungbyVanett MD5250

5,2 ton

En gedigen och pålitlig maskin som lämpar sig för alla arbetstillfällen. Rymlig hytt med AC som standard. Utrustad med fläkt som förbättrar motorkylning, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort.

LjungbyVanett MD5600

5,6 ton

En gedigen och pålitlig maskin som lämpar sig för alla arbetstillfällen. Rymlig hytt med AC som standard. Utrustad med fläkt som förbättrar motorkylningen, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort. 3 Tredelad grävarm.

LjungbyVanett MD6050

6 ton

Samma igen en gedigen och pålitlig maskin, fast med lite längre gräv arm och högre tjänst vikt. Rymlig hytt med AC som standard. Utrustad med fläkt som förbättrar motorkylning, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort. 3 Tredelad grävarm.

LjungbyVanett D8620

8,6 ton

D8620 med en grävarm som de stora maskinerna, detta är gör maskinen till en kraftfull och händig maskin i mellanstorleken. Utrustad med en fläkt som förbättrar motorkylning, vilket gör hytten svalare och tystare för ökad förarkomfort.

LjungbyVanett D9320

9,3 ton

Vanett D9320 har utformats för överlägsen effektivitet i varenda funktion. Förbättrad ergonomi, ökad bekvämlighet och mycket god sikt åt alla håll garanterar säkra och behagliga arbetsförhållanden.

LjungbyVanett D10220

10,2 ton

En maskin med en tre-delad bom för att klara svårare gräv moment. 

Please reload

bottom of page