top of page

LjungbyVanett 125T

En maskin med ett AST system som ökar motorns kraft, vid krävande arbeten som på gården eller i stallet men även för för företag med behov av snöskottning m.m. Detta är en tåligare maskin för den som ställer lite högre krav. 

LjungbyVanett 138T

När tillförlitlighet och prestanda är grundläggande då är LjungbyVanett 138T maskinen för dig: En 3-cylindrig dieselmotor med 38HK, 4WD, låg tyngdpunkt, midjestyrd, teleskopbom och en pålitlig hydraulsystem på 48L/min.

LjungbyVanett 138TX

Här är det fokus på detaljer och med tekniska lösningar i topp och en kompromisslös kvalitet. En perfekt fusion mellan topprestation och säker körkomfort. Detta gör LjungbyVanett 138TX är topp i sin klass, byggd för de mest krävande professionella användare i alla arbetsfällt. 

LjungbyVanett 238T

En ny maskin, en ny konfiguration för ett nytt sätt att arbeta: ett unikt och innovativt koncept som kombinerar fördelarna med den styva ramen med midjestyrd i en vinnande kombination. Levereras med fyrhjulsstyrning och pendlande bakaxel som ger en snäv vändradie men stor stabilitet och säkerhet.

Please reload

bottom of page